Menu

Start seizoen 2024 BC08 en BC10

Nomac, 19 Maart 2024

Beste rijders, nog een paar weken en dan gaat het raceseizoen weer van start!

Ook dit jaar kunnen we weer een mooi seizoen tegemoet zien!
Het aantal licentieaanvragen in de BC08 klasse is weer behoorlijk, daarom hebben we de inschrijving voor de BC08 Nomac klasse al gesloten.

Rijders zonder licentie die een keer mee willen doen zullen via vrije inschrijving per wedstrijd (maximaal 2x per jaar) een plekje dienen te bemachtigen, zie het BC08 sectiereglement voor details.

Zoals eerder al vermeld worden dit jaar de hand-out banden voor de BC08 klasse geleverd door 2-Speed GMBH, trainingsbanden zijn inmiddels te bestellen op hun website 2-speed.de (zoek op “nomac”) uiteraard kan dit ook in het raceweekend. Ook de BC10 rijders kunnen in het weekend hun banden aanschaffen mocht dit wenselijk zijn.

Toch willen we even duidelijk vermelden dat net als vorig jaar iedere rijder zich per wedstrijd dient in te schrijven via MYRCM, Ongeveer 4 weken voor de wedstrijd opent de online inschrijving. De inschrijving voor het 1e NK is al geopend!
Vanaf dit jaar verzorgt de Nomac de MYRCM inschrijvingen, mocht je de inschrijfpagina dus niet zo snel vinden, zoek dan op “Nomac” of bijvoorbeeld “BC08” of “BC10” of klik op onderstaande link.

https://www.myrcm.ch/myrcm/main?hId[1]=org&dId[O]=53339&pLa=nl

Elke inschrijving zal eerst op een wachtlijst terecht komen en als het een licentiehouder betreft zo snel mogelijk worden toegelaten, tot de woensdag 18:00 uur voor het NK weekend, dan is het wie eerst komt wie eerst maalt, de inschrijving sluit op vrijdag 18:00 uur voor het NK.

Voor nu, tot ziens op de 1e wedstrijd in het weekend van 13-14 April bij de AMCA in Apeldoorn!

De sectiebesturen BC08 en BC10