Menu

NOMAC Update

Het Algemeen Bestuur heeft besloten om dit jaar geen sectie gelden in rekening te brengen (buiten de vaste kosten) voor de aangesloten clubs onafhankelijk of en hoeveel N.K. wedstrijden nog gereden gaan kunnen worden dit jaar bij deze clubs.

Afhankelijk van de hoeveelheid N.K. wedstrijden we hopelijk nog kunnen rijden dit jaar en mocht dit zo zijn kijken we later dan wat er met de door u betaalde licentie / wedstrijd kosten kunnen gaan doen. Een aantal mogelijkheden zijn er: Wanneer het toch nog mogelijk word om nog N.K. wedstrijden te rijden willen we met u samen de clubs die wedstrijden wilden organiseren in ieder geval de wedstrijdgelden uit betalen als deze niet zouden kunnen worden ingehaald. Wanneer er geheel geen N.K. worden gereden dit jaar zouden wij de gelden terug kunnen betalen of door kunnen schuiven naar seizoen 2021 als u dit wilt. (hier zal later over worden beslist met de sectieafdelingen en u) en houden wij u van op de hoogte.

Het NOMAC jaarboek zal dit jaar alleen in digitale vorm op de website komen te staan. Dit bespaart ons kosten waarmee we de kosten van de clubs kunnen verlichten.

(EFRA / IFMAR wedstrijden en terug gaaf van deze gelden wanneer wedstrijden niet door gaan zult u vinden in een volgend bericht dat dit weekend geplaatst gaat worden.)

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u dit navragen op: secretaris@nomac.nl