Menu

BC08 / EC08 / BC10 NEWS

NK Genk 26/27 juni kan binnen Belgische regels

De Belgische corona regels staan een NK op 26/27 juni toe. MRG doet er alles aan om ook aan de corona protocollen van de NOMAC te voldoen. Dat betekent: voldoende afstand houden, kuchschermen op de stelling zodat tijdens het rijden en zittend aan je tafel geen mondkapje nodig is. Op andere plaatsen in de paddock zal een mondkapje wel nodig zijn. Omdat tijdens een storm één van de pits tenten kapot is gewaaid, is het verzoek vanuit MRG om indien mogelijk een eigen partytent oid mee te nemen. Dit maakt het makkelijker om de 1,5m in de paddock te waarborgen.

Belgie staat Nederlanders toe zonder test of quarantaine maximaal 48 uur in Belgie te verblijven. Hotels in Genk zijn open en geven op dit moment mogelijkheden om kosteloos te annuleren tot 25 juni.

Er is alleen wel een addertje onder het gras. De code oranje die Nederland aan Belgie heeft gegeven. Dat houdt officieel in dat je na terugkomst uit Belgie in thuisquarantaine moet. De vooruitzichten op een code geel zijn echter dusdanig dat we vanuit de secties 1/8 en 1/10 besloten hebben de besluitvorming te schuiven naar 22 juni. Als er einde dag op de 22e nog code oranje is voor Belgie dan gaat de NK niet door.

Banden zullen door Pieter worden verzorgd voor zowel 1/8 als 1/10. Gaarne vooraf afrekenen, of ter plekke in contant. Pin is te Genk niet mogelijk!

Check ook even op de NOMAC site of je je licentie hebt betaald!

Neem bij vragen contact op met je sectiebestuur.
Groeten
Martin, Arie, Bas, Gaston en Julius