Menu

Banden Tender 2020 BC10

Beste Winkeliers/Leveranciers,

De NOMAC sectie BC10 200mm is voor het seizoen 2020 op zoek naar een leverancier voor de standaard wedstrijd banden. Het betreft ook dit jaar een 37 shore voorband en 40 shore achterband gedurende zes wedstrijdweekenden.

De NOMAC 1/10 sectie wil uit naam van de rijders elke winkelier/leverancier uitnodigen zich in te schrijven voor de onderstaande tender. Indien u als winkelier/leverancier interesse heeft in het maken van een aanbieding voor het seizoen 2017, probeer dan zo duidelijk mogelijk uit te leggen hoe u aan de gestelde eisen/wensen gaat voldoen.

De eisen aan de winkelier/leverancier:

 1. Zorgt op de zes race zondagen voor ten minste vier sets individueel gemerkte banden per licentiehouder, en ten minste 20 sets te merken banden voor eventueel vrije inschrijvers.
  1 set betekent twee 37 shore voorbanden en twee 40 shore achterbanden.
 2. Zorgt voor een simpel systeem voor het bestellen en betalen van banden. Flexibiliteit voor de rijders is een pre.
 3. Zorgt op de zes training zaterdagen voorafgaand aan de race zondagen voor aanwezigheid van voldoende banden ter vrije verkoop.
 4. Zorgt voor banden uitgifte op de wedstrijd zondag tussen 08.30 en 09.30 uur.
 5. Zorgt ervoor dat de gereden standaard band te allen tijde te koop is in zijn/haar webshop. In elk geval voor de Nomac licentiehouders voor gelijke prijs als tijdens raceweekeinden.
 6. Neemt minimaal 2 weken voor het wedstrijd weekend contact op met de sectie BC10 indien hij/zij denkt niet te kunnen voldoen aan levering. Niet kunnen leveren is grond voor ontbinding van de overeenkomst tussen NOMAC en leverancier.

De wensen:

 • Een verkoopprijs van maximaal 15,- euro voor 1 set rondom
 • Een standaard velg, geen light-weight type velg. Een carbon of versterkte velg mag wel.

De sectie gaat uit van 17-20 licentiehouders voor 2020. Op de wedstrijd dag zijn per licentiehouder minimaal 3 sets nodig om de dag te rijden, 4 sets is maximaal toegestaan. Het aantal vrije inschrijvers is uiteraard niet bekend maar is normaal gesproken niet meer dan 5 per race.

De sluiting van de tender is vastgesteld op 27 januari 2020, de sectie neemt voor 3 februari een beslissing. De sectie zal zijn beslissing openbaar motiveren met een onderbouwing op de Nomac website.

De winkeliers/leveranciers die interesse hebben kunnen hun aanbieding opsturen naar: info@nomac.nl en daarbij het volgende vermelden:

 • Bedrijfsnaam en KVK nummer
 • Aanbieding voor de te leveren band (merk/type/prijs)
 • Duidelijke onderbouwing betreffende de vorm van uitvoering
  (logistiek, uitleg per punt hoe de winkelier/leverancier dit gaat aanpakken)

Sectie BC 1/10: Bas Bakker, Gaston van Kleef, Julius Kolff