Menu

A.L.V. gaat niet door.

Beste ,

De uitgestelde Algemene jaarvergadering NOMAC die plaats zou vinden volgende week zondag 15 Maart te Nieuwegein kan helaas geen doorgang vinden.

In verband met het corona virus zijn er op de locatie waar deze vergadering zou plaats vinden restricties opgelegd door het moederbedrijf betreffende externe bezoekers.

Op de NOMAC website vind u de verslagen (sectie)en ook de schriftelijke verklaring terug van de goedkeuring van de kascommissie over het afgelopen jaar van de penningmeester.
Wij zullen dan ook als NOMAC bestuur en sectieafdelingen doorgaan met de aanpassingen na aanleidingen van de afgelopen diversen vergaderingen in NOMAC jaarboek. wedstrijdkalender etc.
Mocht er na aanleiding van de geplaatste stukken nog vragen zijn voor het NOMAC bestuur kunt u deze aan het bestuur richten.

Secretaris@nomac.nl

(De mogelijkheid bestaat dat in het verband met het corona virus er mogelijk bepaalde Nederlandse wedstrijden niet zullen plaats vinden in overleg met organiserende club / sectie. Dit zal dan op de NOMAC website geplaatst worden)

Ook op de EFRA website kunt u volgen welke internationale wedstrijden geen doorgang zullen hebben of verplaatst gaan worden.

Met vriendelijke groet
Het Algemeen Bestuur NOMAC